040 705 3064 marko.tykka@tykka.fi

Yritys

Tykkää jo vuodesta 1978!

Tykkä Oy

Yrityksessämme toimii tällä hetkellä 8 työntekijää. Viisi huoltomiestä, kaksi varaosamyyjää ja yksi reskontrasta vastaava henkilö. Korjauspajan ja myymälätilojen lisäksi yrityksellämme on käytössä
toinen halli Kouvolassa Lassinkadulla, jossa meillä on varaosavarasto ja pienemmän kaluston
korjaus- ja huoltopiste.

Komatsu-varaosien lisäksi myyntiartikkeleitamme ovat hydrauliletkut, -liittimet ja -nipat, poltto- ja voiteluaineet sekä koneiden huollossa ja korjauksissa tarvittavat puhdistusaineet, tiivistemassat ym. tarvikkeet.

Hallissamme huollamme, kunnostamme ja trimmaamme koneet toimituskuntoon. Tarvittaessa miehemme lähtevät huoltoautolla maastoon huolto- tai korjaustöihin.

Historian havinaa

Hakkuukoneet tekivät tuloaan suomalaisiin metsiin 70-luvun loppupuolella. Silloin hakkuulaitteet asennettiin käytettyjen kuormatraktoreiden päälle. Tykkä Oy oli mukana tässä koneellistamisen vaiheessa vahvalla panostuksella; teimme kymmeniä hakkuukoneita. Harvestereiden rakentaminen antoi erinomaisen perustan hakkuukoneiden tekniikan osaamiselle. Releet ja transistorit tuntuivat ehkä silloin ihmeelliseltä, mutta nyt kone itse osaa ilmoittaa missä vika on. Eikä kehitys metsäkoneiden osalta ole pysähtymässä.

Tykkä ja Komatsu

Tykän ja silloisen Valmet-metsäkoneiden välinen yhteistyö alkoi Kymenlaaksolaisten konemiesten aloitteesta; seudulle tarvittiin Valmet-koneille huollon tukikohta. Uskomme, että kaikki osapuolet ovat olleet tyytyväisiä yhteistyöhön. Komatsu metsäkoneiden markkinaosuus on kasvanut lähialueilla roimasti, mikä on puolestaan antanut meille mahdollisuuden laajentaa ja tehostaa toimintaamme.

Yhteistyössä

Täyden palvelun konepaja

Tyytyväisyys takuulla

Soita jo tänään